loader image
Komisariat w Lubichowie
TYP ZABUDOWY: Użyteczność publiczna
LOKALIZACJA: Lubichowo
POWIERZCHNIA UŻYTKOWA: Zastrzeżona
ROK: 2017
ZESPÓŁ: GDA
Generalny remont Komisariatu Policji w Lubichowie obejmował zmianę układu funkcjonalnego wewnątrz, termo modernizację ze zmianą elewacji oraz projekt zagospodarowania terenu. Projektowana elewacja wykonana jest z płyt włókno cementowych z serii Equitone Tectiva oraz siatki architektonicznej w kolorze srebrnym.

Copyright © 2019 GDA Architekci. Wszelkie prawa zastrzeżone. WYKORZYSTANIE MATERIAŁÓW Z TEJ STRONY BEZ ZGODY AUTORA ZABRONIONE. Created by Sawart Studio.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_filter_content_tags' not found or invalid function name in /home/users/cbdinteractive/public_html/gda-architekci.pl/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286