preloder
Muszla koncertowa
TYP ZABUDOWY: Publiczna
LOKALIZACJA: Gdynia
POWIERZCHNIA UŻYTKOWA: 366m2
ROK: 2016
ZESPÓŁ: GDA
Koncepcja wykonana na potrzeby postępowania przetargowego zakłada gruntowną modernizację nieużytkowanej obecnie muszli koncertowej w Gdyni. Wprowadzenie nowej funkcji w postaci gastronomii oraz zaprojektowanie układu funkcjonalnego uwzględniającego zaplecze dla występujących artystów stworzy doskonałe warunki do całorocznego funkcjonowania obiektu. Architektura projektowanego obiektu po modernizacji wpisuje się w morski charakter miasta Gdyni – prosta, modernistyczna elewacja w jasnej kolorystyce z dużą ilością przeszkleń i rytmem elewacji dostosowanym do istniejącej elewacji muszli.

Copyright © 2019 GDA Architekci. Wszelkie prawa zastrzeżone. WYKORZYSTANIE MATERIAŁÓW Z TEJ STRONY BEZ ZGODY AUTORA ZABRONIONE. Created by Sawart Studio.