preloder
Warsztat
TYP ZABUDOWY: Przemysłowa
LOKALIZACJA: Wejherowo
POWIERZCHNIA UŻYTKOWA: 600 m2
ROK: 2015-2016
ZESPÓŁ: GDA
Projekt na planie litery „ L” składa się z 2 zasadniczych części funkcjonalnych: części biurowej z salą obsługi klienta oraz części warsztatowej z pomieszczeniami technicznymi i zapleczem socjalnym pracowników.

Na parterze w części ogólnodostępnej znajduje się przestronna poczekalnią z recepcją. Warsztat wyposażony jest w dodatkowe wejście od zaplecza. Na zapleczu zaprojektowano 2 pomieszczenia biurowe , toaletę oraz aneks socjalny. Na piętrze zaprojektowano dodatkowe pomieszczenia mogące służyć jako przestrzeń biurowa lub mieszkalna – w zależności od Twoich potrzeb.

W części warsztatowej poza stanowiskami naprawczymi zlokalizowano kotłownię, sprężarkownię , zaplecze socjalne wraz z węzłem higieniczno-sanitarnym dla mechaników. Warsztat posiada 2 poziomy użytkowe - w części hali znajduje się antresola przewidziana jako dodatkowe miejsce do magazynowania. Pomieszczenia socjalne dla mechaników zaprojektowano nad kotłownią i sprężarkownią.

Copyright © 2019 GDA Architekci. Wszelkie prawa zastrzeżone. WYKORZYSTANIE MATERIAŁÓW Z TEJ STRONY BEZ ZGODY AUTORA ZABRONIONE. Created by Sawart Studio.